Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Щодо перерахування помилкового сплачених сум на рахунки АТ «Херсонобленерго»

February 11, 2019

Публічна пропозиція щодо перерахування помилкового сплачених сум на рахунки АТ «Херсонобленерго» новому постачальнику електричної енергії

Шановні побутові споживачі!

 З метою безперебійного постачання Вам електричної енергії пропонуємо всі помилково сплачені кошти на рахунки АТ «Херсонобленерго» за спожиту електричну енергію з 01.01.2019 р. перерахувати новому Постачальнику, а саме ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» в рахунок виконання зобов’язань по діючим договорам про постачання електричної енергії.

 У разі наявності заперечень щодо наданої пропозиції про проведення перерахувань новому Постачальнику, споживачі мають право до 15.02.2019 року звернутись до АТ «Херсонобленерго» із відповідними зауваженнями та пропозиціями.

 У випадку відсутності заперечень споживача у вказаний термін, вищезазначена пропозиція вважається прийнятою споживачем та всі помилково сплачені кошти на рахунки АТ «Херсонобленерго» за спожиту електричну енергію з 01.01.2019 р. будуть перераховані новому Постачальнику, а саме ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» в рахунок виконання діючих договорів про постачання електричної енергії.  

 

З повагою,

Голова Правління АТ «Херсонобленерго  І.М. Сафронов

 

 

 

 

Нагору